Zakelijk

Bloemenabbonement

Een bloemenabonnement bij de receptie of op het bureau in uw bedrijf zorgen voor een vriendelijke ontvangst van uw klanten en een gezellige sfeer binnen uw bedrijf.

Elke week een vers bloemenabonnement in de vorm van een boeket of bloemstuk bestaande uit seizoensbloemen in uw bedrijf, aan de receptie of in de showroom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor onze nieuwe bedrijven hebben wij een leuke welkomstaanbieding. Laat u steeds weer verrassen door de mooiste combinaties!

Abonnementen kunnen wekelijks, maandelijks of per seizoen zijn.

Kantoorbeplanting

In een kantoorruimte hebben planten een rustgevende werking. Het is dan ook bekend dat planten op de werkplek de prestaties verbeteren en stress kunnen verlagen. Reden genoeg om uw kantoor aan te kleden met planten.

Zodra de planten zijn geplaatst, moeten deze uiteraard in topconditie blijven en representativiteit uitstralen. Wij kunnen uw planten eens per twee weken verzorgen.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen en kom ik graag een keer langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact ons

MK Blooms
Castellum 52
2211 ZN Noordwijkerhout

t. 0614794083
e. info@mkblooms.nl